Güzel Olacak… Güzel…

Kocaelisporumuz Bank Asya 1.Lig 22.Hafta karşılaşmasında Erciyesspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın oynanıp oynanmayacağı son güne kadar belli değildi.Sahada branda serili sorun yok deniliyordu ama maç günü gelen haberde sahada branda yok aksine 20-30 cm kar olduğudu.Karla kaplı olan zemin taraftarlarımız ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü personellerinin gayretleri ile tamamen temizlendi.
Maç başlarken tekrar başlayan kar 30 dakika boyunca yağdı ve saha yine karla kaplandı.44. dakikada golümüz TANER GÜLLERİ ‘den geldi.Sezonun ilk penaltısını kazanmıştık ve Taner bu penaltıyı gole çevirdi.Maçtan günler önce korfez.org forumlarında selçukk nickli arkadaşımız “Bu Hafta Neden Olmasınki, Penaltı Bence Olur” adında bir konu açmıştı ve dediğide oldu , o arkadaşımızı buradanda temiz kalbinden dolayı tebrik ediyorum.Neyse maça dönelim maça başlarken birde kalede Behram vardı, Behram’ı kişilik olarak severim, çoğu maçta oynamasa dahi her maçta tam bir Kocaelispor’lu gibi, bir taraftar gibi gerektiğinde bizim kadar sevindiği ve üzüldüğünü düşünüyor ve görüyorum.Maça başlarken tedirgindim ilk maç kötüydü hepimiz için neyseki maç boyunca pek top gelmedi yinede tebrik ediyorum.Kaptan Serdar her zamanki gibi süperdi, elinden geleni yaptı asistinide yaptı , golünüde attı (: Defansımız çok başaraılıydı Ufuk Çam özellikle sanki 40 yıllık Kocaelispor’lu gibi oynadı, Serkan sağ bekte çok iyi işler yaptı hele maçın ikinci yarısında çalımlarından sonra yaklaşık 35 metreden vurduğu şut çok güzeldi ama malesef direkten döndü biran gol oldu zannetmiştim.Taner’e ne diyebilirizki hakkettiği gol krallığı tahtına oturdu, Taner için söylenecek o kadar şey var ki burada yazamıyorum başka bir konu açacağım Taner için (:
Takım olarak iyiydik diyecek birşey yok, haftaya Kardeş Antalyasporumuz ile maçımız var inş. oradanda 3 puan ile döneceğiz.
Maça birde Kocaelispor.org.tr gözüyle bakalım :
Kocaelisporumuz Bank Asya 1.Lig 22.Hafta karşılaşmasında Erciyesspor’u 3-0 mağlup etti. Yoğun kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde karla kaplı olan zemin taraftarlarımız ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü personellerinin gayretleri ile tamamen temizlendi. Maç başlarken tekrar saha beyaza boyanırken karşılaşma hakem tarafından başlatıldı ve 30 dakika sonra yağış sona erdi. Karşılaşmaya taraftarlarımız son derece olumsuz şartlara rağmen büyük ilgi gösterdi ve 90 dakika takımımızı mükemmel destekledi.
Karşılaşmaya takımımız kontrollü başladı sahanın karla kaplı olması nedeniyle futbolcular top kontrollerinde bir hayli zorlandı.
Karşılaşmanın 43.Dakikasında Ahmet Dursun sağ çaprazdan içeri doğru girdi ve şutunu çekti, Erciyesspor defansında Turan topu kaleci gibi planjonlayınca hakem bu sezon ilk defa Kocaelispor için penaltı noktasını çaldı.
Topun başına geçen Taner Gülleri takımımız adına bu sezonun ilk penaltı golüne imzasını attı ve skor 1-0 olarak ilk devre tamamlandı.
İkinci yarının başında ilk yarıda sakatlanan Cem Sinan Vergül’ün yerine Semavi Özgür oyuna dahil oldu, takımımız 2.yarıda skoru artırmak için ataklarını sıklaştırdı. 15-20 dakika orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Erciyesspor Ramazan’ın şutunda üst direkten dönen top nedeniyle net bir fırsat kaçırdı.
Karşılaşmanın 57.Dakikasında Ahmet Dursun ‘un yerine oyuna Adem Çalık dahil oldu, bu değişiklikten sonra Serdar Topraktepe forvete geçerken, Adem Çalık’ta sol kanatta oynamaya başladı. Adem oyuna girdikten 3 dakika sonra sol kanattan getirdiği top ile ceza sahası içerisine girer girmez yerden sert ortaladı, topun üstünden atlayan Taner rakip savunmayı yanılttı ve penaltı noktası üzerinde boş pozisyonda topla buluşan Serdar güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı ve skor 2-0 oldu.
Karşılaşmanın 77.DAkikasında yarı sahada kaptığı top ile rakiplerini çalımlayan Serkan Yanık, ceza sahası yayında yine rakibini şık bir çalımla ekarte etti ve kaleci Yusuf’un ileriye çıktığını görerek çok güzel bir vuruş yaptı. Top kalecinin üstünden gitti ve üst direkten geri döndü. Net bir golden olan takımımız ataklarına devam etti.
Karşılaşmanın 84.Dakikasında Serdar Topraktepe , Erciyesspor defansından kaptığı topu penaltı noktası üzerindeki Taner’e aktardı. Taner topu zor kontrol etsede kalecinin sağından düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0 yaptı. Bu golle Taner ligdeki gol sayısını 16′ya çıkararak gol krallığında zirveye yerleşti.
KOCAELİSPOR: 3 - KAYSERİ ERCİYESPOR: 0
Stat: İzmit İsmetpaşa
Hakemler: Bünyamin Gezer , H. Erman Ercan , Hüseyin Fidan
Kocaelispor: Behram , Hakan , Cem Sinan (Dk. 46 Semavi ), Ufuk , Özgür , Taner , Ahmet Dursun (Dk. 58 Adem ), Yasin , İskender , Serdar (Dk. 88 Can ), Serkan
Kayseri Erciyespor: Yusuf , Hüseyin , Kemal , Osman , Emrah (Dk. 79 Alaattin ), Ramazan , Köksal , Adem , Kazım (Dk. 46 Burhan ), Evren (Dk. 65 İlker ), Turan
Goller: Dk. 44 (penaltıdan) ve 84 Taner, Dk. 60 Serdar (Kocaelispor)
Sarı Kartlar: Dk. 45 İskender (Kocaelispor), Dk. 37 Hüseyin, Dk. 45 Kazım, Dk 59 Turan (Kayseri Erciyespor)
Kocaelispor.org.tr
Serkan Çetinel
Where's my gangstas and all my thugs, Throw them hands up and show some love And I Welcome u to Detroit City I said welcome to Detroit City Every place everywhere we go Man we deep everywhere we roll Ask around and they all know Tricky Ask whats good and they all say Tricky..


RSS
Yorum Yazın